Svet vonných olejov u vás doma

Podľahli ste čaru a sile esenciálnych olejov dōTERRa, ale ste v spleti množstva produktov stratení? Ponuka je vskutku bohatá a keďže ide o vysokokvalitné a čisté prírodné oleje a esencie, ich kúpou nikdy nič nepokazíte. Ako začať?

Pri výbere toho pravého esenciálneho oleja sa v prvom rade sústreďte na to, aké problémy chcete riešiť a vstúpte do sveta vôní a prírody. Hoci je známe, že väčšina zmesí sa používa predovšetkým na aromaterapiu v interiéri, skvelou správou je, že viaceré z olejčekov dostanete kúpiť aj vo forme praktického roll-onu, čo bezpochyby oceníte na cestách.  

Vedeli ste? Oleje značky dōTERRa sú vytvorené čisto na prírodnej báze, získavané z tých najkvalitnejších rastlín bez prídavných látok, ktoré by ich mohli zriediť a znížiť tak ich účinok.

Silná trojka

Medzi najobľúbenejšie oleje patria Citrón, Mäta prieporná a Levanduľa. Sú odporúčané tiež ako základný balíček /starter kit/ pre všetkých, ktorí sa chcú na vlastnej koži presvedčiť o sile a priaznivých účinkoch esenciálnych olejov dōTERRa.

Na pokojný spánok

V dnešnej uponáhľanej dobe mnohých trápia problémy so spánkom. Levanduľa a cédrové drevo navodia u vás doma príjemnú atmosféru a pomôžu k lepšiemu spánku nielen vás, ale aj vašich detí. Levanduľa by pre svoje upokojujúce účinky nemala chýbať v žiadnej domácnosti. Rovnako cédrové drevo, ktoré je v kombinácii s levanduľou dokonalým duom pre pokojný spánok bez budenia. Oba olejčeky sú tiež skvelé na pleť.

TIP: Pre sladké sny svojich detí môžete kvapnúť pár kvapiek na ich obľúbeného medvedíka.  

Zažehnajte problémy s imunitou

Slabá, alebo znížená imunita dokáže poriadne potrápiť, obzvlášť v období chrípok či s príchodom nového školského roka, kedy sú najmä tí najmenší vystavovaní zvýšenej záťaži v kolektíve. Ochranná zmes On Guard ponúka voňavú, prírodnú a efektívnu alternatívu k syntetickým prípravkom na podporu imunity. Je tiež vhodná na čistenie vzduchu, ako aj bezpečné čistenie povrchov prichádzajúcich do kontaktu s potravinami.

TIP: Ochranná zmes On Guard je dostupná aj vo forme roll-onu, želatínových guľôčok a gélových kapsúl.

Dovolenka bez štípancov

V letných mesiacoch by vám nemal určite chýbať olej s názvom TerraShield, repelent vhodný a bezpečný pre celú rodinu. Tento celoprírodný produkt neobsahuje žiadne syntetické chemikálie a nájdete ho aj vo forme spreju. Jedna aplikácia poskytuje pokrytie, ktoré trvá približne 6 hodín.

Aby trávenie nebolo trápenie

Pokiaľ máte problémy s trávením a hľadáte prírodný spôsob, ako uľahčiť žalúdočné nepohodlie a napomôcť svojmu zdraviu, dōTERRa zmesi na trávenie či detoxikáciu určite stoja za skúšku. Možno ich použiť aromaticky, lokálne aj vnútorne.

Sensei.sk

Máte otázky, alebo potrebujete poradiť ?

Napíšte nám. Na Vaše otázky odpovie naša terapeutka TČM, výživová poradkyňa a poradkyňa v oblasti éterických olejov a výživových doplnkov Jana Dubová Kráľová.

Všetky výsledky