DōTERRA, skutočné dary Zeme

Určite to poznáte. Od rána ste v jednom kolotoči, pod ťarchou každodenných povinností si ledva nájdete pár minút na oddych, či šálku kávy. A tak po príchode domov je zaslúžený relax to jediné, po čom túžite. Vypnúť, načerpať silu a doplniť energiu. Doprajte si každý deň chvíľku pre seba a vezmite si na pomoc esenciálne oleje.

„Používanie esenciálnych olejov má pozitívny vplyv na  zlepšenie zdravia a života.“

Ponuka olejčekov a esencií na trhu je vskutku bohatá a výnimočnú kvalitu esenciálnych olejov terapeutickej triedy ponúka značka dōTERRA. Za viac ako 10 rokov sa portfólio dōTERRy výrazne rozšírilo a v ponuke dnes nájdete nielen esenciálne oleje a zmesi olejčekov, ale tiež výživové doplnky a špeciálne produkty určené pre deti a ženy.

Produkty dōTERRA, ako už naznačuje názov odvodený z latinčiny, sú čisto prírodné dary Zeme. Napomáhajú pri rôznych životných situáciách a majú priaznivé účinky na ľudské zdravie, a to bez vedľajších účinkov. Ponuka samostatných olejov poskytuje riešenie pre každého a pomoc na množstvo zdravotných problémov. Či už hľadáte esenciu na upokojenie, povzbudenie, regeneráciu, ošetrenie pokožky, alebo posilnenie imunity.

Zmiešané oleje, čiže zmesi esenciálnych olejov sú namiešané tak, aby posilnili jednotlivé účinky prírodných zložiek a sú to doslova fľaštičky nabité zdravím. Nájdete tu napr. zmes na zlepšenie dýchania /Anchor, Arise/, zmes olejčekov na uvoľnenie napätia, odbúranie stresu a celkové upokojenie organizmu /AromaTouch, Calmer/, ako aj zmes na povzbudenie /Brave/. Stojíte pred dôležitou životnou skúškou? Vyskúšajte zmesi na motiváciu, inšpiráciu či sústredenie, ktoré sú dostupné aj v praktickom roll-on balení, ktoré si poľahky schováte do kabelky a svoj obľúbený olej tak máte stále so sebou.   

V kategórii Špeciálne produkty nájdete výrobky zamerané na deti: rybací olej, žuvacie tablety so silným antioxidačným účinkom, ako aj probiotikum v práškovej forme pre tých, ktorí majú ťažkosti s prehĺtaním tabliet. Nemenej zaujímavá je sekcia navrhnutá špeciálne pre ženy– tak, aby pokrývala špeciálne potreby ženského organizmu počas rôznych životných etáp.

Doplnky výživy pod značkou dōTERRA pokrývajú širokú škálu zdravotných problémov ako je posilnenie imunity, zlepšenie dýchania, obnovenie/získanie vitality, trávenie, svaly a kĺby, detox, či chudnutie. 

DōTERRA, to je vaša prírodná cesta za zdravím celej rodiny.

Sensei.sk

Máte otázky, alebo potrebujete poradiť ?

Napíšte nám. Na Vaše otázky odpovie naša terapeutka TČM, výživová poradkyňa a poradkyňa v oblasti éterických olejov a výživových doplnkov Jana Dubová Kráľová.

Všetky výsledky